Čia mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime.
Sukurti temą | Į sąrašą
ce rasykite viska dainu tekstus,dainu pavadinimus,jums patinkancia muzika,nu viska kas susija su muzika!
Sniegė ir Karina - Ten Ten švelniai leisdavos lietūs Ten tyliai krito kometos Ten pievos buvo saulėtos Gėlėtos, gėlėtos Ten skrisiu ir aš Jei vieną dieną vėjai nuneš Ten visada buvo vietos Ten dienos plaukdavo lėtos Ten krantas kriauklėm nusėtas Smėlėtas, smėlėtas Ten skrisiu ir aš Jei vieną dieną vėjai nuneš Leisk man užmiršti, Kad buvom surišti Leisk man nutraukti virves Leisk man užmiršti, Kad buvom surišti Leisk man nutraukti virves Nuo tavęs atsitraukt Ten kvepia žaliuojančios mėtos Ten Grįžulu rieda karietos Ten ašarom mėnuo išlietas Žvaigždėtas, žvaigždėtas Ten skrisiu ir aš Jei vieną dieną vėjai nuneš Leisk man užmiršti, Kad buvom surišti Leisk man nutraukti virves Leisk man užmiršti, Kad buvom surišti Leisk man nutraukti virves Leisk man užmiršti, Kad buvom surišti Leisk man nutraukti virves Leisk man užmiršti, Kad buvom surišti Leisk man nutraukti virves Nuo tavęs atsitraukt Ten likimas iš naujo pradėtas bus Ten tik tau nėr vietos - už mus Tavo akys mylėtos žus Sprogs raketos
XXL - Radiocentras Einu gatve, jaučiuosi blogai. Sašokas į rankovę laikosi tvirtai. Visą naktį mes bute bujojom. Apvertėm chatą aukštyn kojom. Radiją pasileidom, Vos į kelnes neprileidom. Dar tokios linksmos nakties Neturėjau aš išties. Šokom, blūdijom, šyzėjom. Muzikos ieškoti nereikėjo. Vieną stotį susiradom, Nereikėjo netgi mago. Taip, taip, taip, tai ta stotis, Tai kiekvienas pasakys. Geresnės tikrai tokios, Nesurasi niekados. Preidainis: Radiocentras, la la la (labai daug kartų) Vėl guliu prie jūros vienas. Pučia šiltas šiaurės vėjas. Vis nurimti negaliu, Tik vieną stotį aš myliu. Mergina pro šalį ėjo, Mirktelti aš net nespėjau. Taip staigiai ji prisėdo, Duobę iškasiau ant smėlio. Mes dydžėjų pasiklausėm, Butelį padarėm sauso. Apsižvalgėm mes aplinkui, Man tada tikrai nelinko. Ta stotis yra jėgova Tai suprastų netgi boba Mergina pasakė uuu... - Radiocentrą aš myliu! Priedainis.
XXL - Duok į snukį - Esu aš Marius man jau dvidešimt du. Ir ilgus savo plaukus į kasytes pinu. Megztukas mano žalias dar nuo senų laikų, Kurį radau po eglute kartu su meškiuku. - Myliu aš žvėrelius, myliu ir paukštelius. Nuskriaust drugelio mažo tikrai aš negaliu. Ir man tas pats kad kieme visi žydru vadina Ir šaukia chebra įkandin: "Būk tikras vyras!" Pirmas Priedainis: - O-o duok, duok, duok į snukį duok! - Kad man širdis neleidžia. - Duok, duok, duok į snukį duok! - Geriau Jūs man suduokit. - Duok, duok, duok į snukį duok! - Vyrai, nepjaukit grybo. - Duok, duok, duok į snukį duok! - Esu aš pacifistas. - Mariau, esi tu brudas. Kodėl plaukų neplauni? Ką reiškia ta cypočka su blėka kažkokia? Kada mužikas būsi, ragų kam nors atlauši Ir ta megztinį žalią išmesi kada nors? - Klausyk, jau mus užkniso ta tavo linksma roža. Tu senas potnas hipi, drugeliai tau draugai. Palaistyk dar gėlytes, šuniuką pavedžioki. Paganas pacifiste, eik lauk, sunervavai. Antras Priedainis: - O-o duok, duok, duok į snukį duok! - Tu pankas nedabytas. - Duok, duok, duok į snukį duok! - "Pink Floid'ai" tau patinka. - Duok, duok, duok į snukį duok! - Tu smirdantis debile. - Duok, duok, duok į snukį duok! - Uh, hipių nekenčiu!
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium? Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!
Вот стукнуло - загорелась раздобыть парфюмированную воду RochAlure (Рошалюр), а в продаже никак не отыщу. Может кто-то знает, где можно прикупить. Буду очень признательна всем за рекомендации. Только пожалуйста не предлагайте RA Group, из за Рошалюр выдавать пытаются часто.
Добрый день Знакомые посоветовали для отделки панели Криплат - но нашел очень мало информации. Кто может подсказать чтото по ним? Ктото использовал отделочные панели криплат для дома или может офисных помещений? Интересуют отзывы, как они вообще?
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.